Gelukkig Nieuw Jaar!

Het is niet voor te stellen dat er vanavond om middernacht al weer een jaar aan de geschiedenis zal worden toegevoegd. 2015 is net asl alle voorgaande jaren omgevlogen. Het lijkt alsof het elk jaar sneller gaat. In de kinderjaren kruipen de jaren voorbij, maar als je de veertig bent gepasseerd en je druk bent met carrière, gezin en kinderen gaat de turbo erop en gaat het op een draf naar het graf, zoals Han de Gruiter dat eens formuleerde. 
In plaats van treurnis is de jaarwisseling voor de meeste mensen ondanks deze onzekere tijden echter aanleiding voor feest, het vuurwerk knalt en ... 
... de champagnekurken doen er niet voor onder. Op naar het nieuwe jaar waarin ik het laatste van de drie boeken moet afleveren over de geschiedenis van Nederland in de Tour de France. 
De kritieken op de eerste twee delen waren uiterst lovend en dat is voor mij een motivatie om nog meer mijn ziel & zaligheid in de laatste loodjes te leggen. 
Het gevolg zal zijn dat ook 2016 weer in een poep & een scheet voorbij zal zijn en ik over slechts 366 dagen(schrikkeljaar) weer mijn gedachten probeer te formuleren om jullie een in alle opzichten gelukkig en uitermate gezond nieuw jaar te wensen. Net als nu. 
Beste slogblog-vrienden, blijf ons volgen, al was het alleen maar om de turn naar de urn enigszins op te vrolijken. Proost!
Namens alle medewerkers:
 
HAPPY NEW YEAR !!!!!!!!!!! 
Fred
Door Fred van Slogteren, 31 december 2015 18:00

Fred en alle lezers

Fred bedankt voor de goede wensen, wat je schreef is de pure waarheid, althans ik beleef het op dezelfde wijze. Een ding moet mijn van het hart, ik hoor liever een startschot van een wielerwedstrijd, dan al die donderslagen die om de 10 seconden je de beroerte laat schrikken, om maar te zwijgen over wat binnen 95 minuten over de kakefonie van lawaai, die dan weer losbreekt. Dit zal ook wel weer overgaan en dan hoop ik dat er een tijd aanbreekt waar gezondheid en voorspoed een ieder tendeel zal vallen, ik wens het U allen in ieder geval toe! een gezond 2016! Theo ten Dam. "Salud ".

Geplaatst door Theo ten Dam, 31 december 2015 22:25:27

Nieuwjaar

Fred, voor jou ook de allerbeste wensen en vooral veel gezondheid. En dat je blog nog tot in lengte van jaren zal mogen blijven voort bestaan, het is bij mij al een jaar of wat een van mijn dagelijkse 'uitjes'.

Geplaatst door Gerrie Hulsing, 02 januari 2015 17:09:26

2016

Graag zou ik alle medewerkers en lezers van deze blog een heel goed 2016 willen wensen!E vooral,dat iedereen gezond blijft!!

Geplaatst door Harry Hermkens, 02 januari 2015 20:34:29

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web