Wie weet waar Rob is?

Jac van Meer, leuke coureur uit de jaren zeventig en tachtig, stuurde mij gisteren een mail. Ik ken Jac van het interview dat ik met hem had voor het tweede deel van mijn boek. Een topamateur, die daarna als profrenner niet de ploeg vond waar hij qua talent recht op had en bij de begrafenis van Gerrie Knetemann, vertrouwde Peter Post hem toe dat hij het destijds verkeerd had gezien. Het was een prettig gesprek en ik vond Jac een aardige en openhartige vent. 
Als zo iemand mij iets vraagt kom ik onmiddellijk in actie. Voor een reünie is hij op zoek naar oud-renner Rob Kroep, geboren in Rotterdam op 31 oktober 1951. Als amateur reed Kroep voor de Zeeuwse formatie Trico Noble, met onder meer renners als Jan Raas, Cees Bal, Bennie Ceulen, Toine van de Bunder, Wim de Waal onder leiding van ploegleider Hennie Schouten. 
Als beroepsrenner reed Kroep begin jaren tachtig voor ... 
... onder andere HB Alarmsystemen met mannen als Jos Lammertink, Heddie Nieuwdorp, Jos Schipper, Peter Zijerveld en ook Jac van Meer in de gelederen. Henk Koopmans was de ploegleider, die behoorlijk voor de voeten werd gelopen door de legendarische sponsor Rody Hoogenboom. Rody heb mie een bietje de kop gekgemaakt, zei Jos Lammertink eens op z’n Twents. 
Jac wil weten waar hij Rob Kroep kan bereiken om hem voor de reünie te kunnen uitnodigen. Wie-oh-wie kan kleine Jakske uit Pindorp helpen? 
Door Fred van Slogteren, 12 maart 2015 8:00

Rob Kroep

Kijk eens op de site van de veteranen 50 en 60+.
Daar rijdt/reed hij nog regelmatig mee zijn wedstrijdjes.

Geplaatst door Piet Kessels, 13 maart 2015 08:01:35

Rob Kroep

Hallo Piet Kessels.

Dank voor je tip. Zeer waarschijnlijk is het adres van Rob Kroep boven water.

Geplaatst door Jac van Meer, 18 maart 2015 12:51:55

rob kroep

woont in hoek van holland

Geplaatst door jason, 08 april 2015 20:29:40

rob kroep

Ik ben ook al enige jaren op zoek naar Rob Kroep
Wie kan mij verder helpen
Bij voorbaat Dank
Ton Merckx

Geplaatst door ton merckx, 21 juni 2015 15:42:17

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web