Prijsvraag De Ronde van het Groene Hart

Vanaf vandaag staat op de website http://www.rondevanhetgroenehart.nl een prijsvraag, waarvoor honderden prijzen beschikbaar zijn gesteld door met de Ronde van het Groene Hart sympatiserende bedrijven.
De prijsvraag omvat 50 multiplechoicevragen, waarvan er 25 betrekking hebben op wielrenners en wielrensters die in het Groene Hart zijn geboren, er wonen of gewoond hebben. De andere 25 vragen gaan over het Groene Hart zelf, een gebied met vele historische en culturele bezienswaardigheden. Schrik daar niet van, want hoewel de vragen soms moeilijk zijn, zijn alle antwoorden met behulp van encyclopaedieën en andere nasla(g)werken en niet te vergeten het internet te vinden. U bent wel even bezig, maar u krijgt maar liefst twee maanden de tijd om de oplossingen in te zenden.
De prijsvraag is samengesteld door Hans van Bon, wielerkenner bij uitstek en tevens onderwijzer in ruste met een grote belangstelling voor alles wat tot de natuurlijke en culturele rijkdom van Nederland behoort.

Daarom surf naar http://www.rondevanhetgroenehart.nl , beantwoordt de vragen en stuur uw oplossing digitaal in. Uw antwoorden worden beoordeeld onder het toeziend oog van een echte notaris. Veel succes!!!

Van harte aanbevolen!

Door Fred van Slogteren, 30 december 2006 10:00

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web