De prijswinnaars van het Slogblog Tourspel!

Hoewel wij iedereen de hoofdprijs gunnen, kan er – zoals in iedere tak van sport en spelletjes – maar één de beste zijn. De primus interpares, ofwel de beste onder zijns gelijken. Dat is dit jaar Wout Driever geworden, een 24-jarige inwoner van het Achterhoekse dorp Ulft. Hij is de winnaar van de geweldige hoofdprijs in de vorm van een heerlijke fietsvakantie van een week lengte in de prachtige Spaanse provincie Andalusië. Deze superprijs wordt beschikbaar gesteld door:
Naar zijn eigen keuze is Wout in maart of juni 2015 van harte welkom om in een week van zaterdag tot zaterdag zijn prijs te consumeren. Tussen aankomst op en vertrek van de luchthaven Málaga is voor hem alles geregeld op basis van half pension met verblijf in hotel San Francisco in Ronda. Er staat een fiets voor hem klaar die bij zijn lichaamslengte past en waarop hij ten minste vijf dagen per week onder leiding van een ervaren gids kan gaan fietsen. De prijs is exclusief de vliegreis naar en van Málaga. Dat mag geen bezwaar zijn want vliegen naar deze Spaanse stad is spotgoedkoop. Met EasyJet kun je al van Schiphol naar Málaga vliegen voor iets van vijfenveertig eurootjes. Wie weet zijn er op internet nog wel goedkopere aanbiedingen te vinden.
Om in Andalusië extra op te vallen krijgt Wout er nog de speciale Slogblog Tourspel gele trui bij met het logo van de slogblog op de rug. Dat moet Contador, Valverde, Nieve en al die andere Spaanse klimgeiten schrik aanjagen, mocht hij ze onderweg tegenkomen. De trui wordt beschikbaar gesteld door Bioracer Speedwear.
De tweede prijs gaat ook naar Ulft, want Luuk Driever, de drie jaar oudere broer van Wout mag tussen 10 en 17 augustus gebruik maken van het VIP-arrangement voor twee personen tijdens de Eneco Tour Benelux. In een van de vier Nederlandse aankomstplaatsen. Dat zijn Terneuzen, Vlijmen, Breda en Sittard/Geleen. Deze prijs is beschikbaar gesteld door de Organisatie Eneco Tour.
De winnaars van de derde, vierde en vijfde prijs krijgen een exemplaar van ALS JE DE TOUR NIET HEBT GEREDEN …, het eerste deel van de trilogie over de geschiedenis van ons land in de Tour de France. Het behandelt de periode van 1936 tot ongeveer 1971 met honderd biografieën van de Nederlandse Tourrenners die in die periode actief waren. 
Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Uitgeverij Sylfaen.
 
De winnaars van de zesde tot en met de vijftiende prijs krijgen elk een bidon toegestuurd met een speciale houder. De bidon heeft de opdruk van een van de negen ploegen en de UCI die gebruik maken van de producten van de bekende Nederlandse wielermultinational uit Wassenaar. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door: Tacx b.v.
Voor de overige deelnemers is er helaas geen prijs, maar indachtig de stichter van de moderne Olympische Spelen, Baron Pierre De Coubertin, is deelnemen belangrijker dan winnen. Met die opvatting is zijn collega Baron Eddy Merckxhet vast niet mee eens, want als die niet kon winnen, nam hij liever niet deel, De 64 deelnemers aan het Slogblog Tourspel 2014 hebben hopelijk veel plezier beleefd aan de vierde editie van het Slogblog Tourspel.
Heel veel dank voor de sponsors van onze prijzen en hopelijk tot volgend jaar. Wij nemen even elf maanden Tourvakantie!
Ad & Fred
Door Fred van Slogteren, 28 juli 2014 12:00

Slogblog Tourspel

Deze tour du chute is toch nog een heel mooie geworden,gelukkig zijn Fred en Ad rechtop gebleven om ons elke dag van uitslagen en standen te voorzien geweldig waarvoor dank.
Voor Wout Driever van harte gefeliciteerd met de eerste plaats ook de overige prijswinnaars van harte.

Geplaatst door Jan Suiker, 29 juli 2014 07:50:47

Tourspel

De spanning stijgt...De Tour is nabij. Het Tourspel 2015 ook?

Geplaatst door Philip, 23 juni 2015 17:36:35

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web