Meld je aan voor het Slogblog Tourspel 2014 ...

In de komende Tour de France-maand is het weer tijd voor
 
Het Slogblog-Tourspel 2014
 
Na de leuke en spannende edities van de afgelopen drie jaar kunnen we al weer het vierde Slogblog Tourspel aankondigen. Ieder jaar werd het aantal deelnemers vrijwel verdubbeld en we gaan er van uit dat dit ook dit jaar weer gaat gebeuren. En dat mag ook wel, gezien de geweldige hoofdprijs in de vorm van een heerlijke fietsvakantie van een week lengte in de prachtige Spaanse provincie Andalusië. Deze superprijs wordt beschikbaar gesteld door:
 
organisator van fantastische fietsvakanties. Klik voor nadere informatie over deze superprijs op de banner uiterst links boven in de kop van deze pagina. Of op de link: andalusiefietsreizen.nl/videos 
De prijs kan worden geconsumeerd in de maanden maart of juni 2015. Een week betekent ... 
... van zaterdag tot zaterdag waarbij tussen aankomst op en vertrek van de luchthaven Málaga voor de winnaar alles is geregeld op basis van half pension met verblijf in hotel San Francisco in Ronda. Er staat een fiets klaar die past bij uw lichaamslengte en er wordt ten minste vijf dagen per week onder leiding van een ervaren gids gefietst. De prijs is exclusief de vliegreis naar en van Málaga. Dat mag geen bezwaar zijn want vliegen naar Málaga kan spotgoedkoop. Kijk op internet voor de voordeligste aanbiedingen.
De winnaar krijgt bovendien de speciale
 
De trui wordt beschikbaar gesteld door
 
Er komen nog meer prijzen bij waarover wij binnenkort mededelingen zullen doen.
Hoe kun je meedoen?
Iedereen kan met één team per persoon meedoen. Ook de vaste Slogblog-medewerkers zijn van harte welkom, want de Touruitslagen en het verloop van het spel zijn bij niemand van tevoren bekend. Als organisatoren van het spel zijn alleen Ad van der Linden en Fred van Slogteren van deelname uitgesloten. 
Aan deelname zijn geen kosten verbonden, zodat je helemaal gratis kans maakt op die supergeweldige hoofdprijs van Andalusië Fietsreizen. En wordt je geen winnaar, dan ga je drie spannende weken beleven aan het Slogblog Tourspel. Het enige dat je hoeft te doen is je team samenstellen en aan ons doorgeven.
Hoe werkt Het Slogblog-Tourspel?
Uit de 198 renners verdeeld over 22 ploegen, die in de komende weken via de media bekend zullen worden gemaakt, kies je een team met 15 verschillende renners. Op zaterdag 5 juli moet je team voor 24.00 uur bij ons zijn aangemeld. Dan is de eerste Touretappe al verreden, maar dat zal nauwelijks invloed hebben op de einduitslag. Wel weet je zeker dat je hele team van start is gegaan en nog in koers is. Tot op het laatste moment kunnen de aan de Tour deelnemende ploegen immers renners vervangen, en er zijn onder de renners ook wel eens pechvogels van het eerste uur.
Voor de gokkers
Je kunt echter ook gokken en je team eerder bij ons aanmelden. Dat gokje kan behoorlijk wat extra punten opleveren. Er is namelijk een vette bonus te verdienen als je het aandurft je team eerder aan te melden. Doe je dat vanaf heden, maar vóór woensdag 25 juni om 24.00 uur, dan krijg je als gokker 400 punten. Minder grote durvers kunnen hun teams nog tot maandag 30 juni 24.00 uur aanmelden en krijgen daarvoor een bonus van 200 punten. Voor aanmeldingen daarna worden geen bonuspunten meer toegekend omdat de meeste deelnemende teams hun selecties dan al bekend hebben gemaakt.
Hoe mag je team samengesteld zijn?
Geef je team een naam. Dat kan je eigen naam zijn (bv. Team Joop van Dijk) of een zelfgekozen naam (bv. Team Tuttifrutti). Indien je niet onder je eigen naam wil spelen moet die wel bij ons bekend zijn. Heb je een veel voorkomende naam, zoals Jansen, Van Dijk, De Vries, enzovoort plak er dan altijd je voornaam aan vast, om te voorkomen dat er twee teams met dezelfde naam deelnemen. 
Aanmelding uitsluitend op fred@slogblog.nl 
In je team mogen maximaal zeven (7)* renners zijn opgenomen die in de Tour de France van 2013 bij de eerste vijftien in het eindklassement zijn geëindigd, óf etappewinnaar waren. 
Dat zijn voor dit jaar in alfabetische volgorde de volgende 26 coureurs: Jan Bakelants, Romain Bardet, Mark Cavendish, Alberto Contador, Laurens ten Dam, Chris Froome, Jakob Fuglsang, Simon Gerrans, André Greipel, Marcel Kittel, Roman Kreuziger, Michal Kwiatkowski, Daniel Martin, Tony Martin, Bauke Mollema, Maxime Monfort, Daniel Navarro, Mikel Nieve, Nairo Quintana, Christophe Riblon, Joaquim Rodriguez, Alberto Rui Costa, Peter Sagan, Andrew Talansky, Matteo Trentin en Alejandro Valoverde. 
Elk van bovengenoemde renners mag maar één keer worden gekozen. De overige acht (8) renners kies je uit de rest van de deelnemers van dit jaar. 
Tijdens de Tour is het niet toegestaan de samenstelling van je team te wijzigen, dus als een of meer van je renners om wat voor reden dan ook uitvalt, heb je net als de renners en ploegen in de Tour de France gewoon pech gehad. Eventuele diskwalificaties die drie dagen na afloop van de Tour (uiterlijk woensdag 30 juli 2013 om 24.00 uur) nog niet bekend zijn gemaakt, tellen niet mee in de einduitslag van Het Slogblog Tourspel. Diskwalificaties die tijdens de Tour bekend worden, zullen direct in de stand worden verwerkt. 
 
Hoe is de puntentelling?
De eerste dertig renners in elke daguitslag krijgen punten. De etappewinnaar krijgt 30 punten, nummer twee 29, enzovoort tot en met nummer 30 die één punt krijgt. 
De eerste twintig plaatsen in het algemeen klassement, dat na iedere etappe wordt opgemaakt, leveren ook punten op. 20 punten voor de drager van de gele trui, 19 voor nummer twee, enzovoort tot en met 1 punt voor de nummer twintig. Dit met uitzondering van de eerste etappe waar alleen de daguitslag telt omdat de daguitslag en het algemeen klassement immers gelijk zijn. 
Dit jaar zijn er dagelijks ook punten te verdienen voor de tussenstand in het puntenklassement, het bergklassement en het jongerenklassement. De leiders in die klassementen krijgen per dag 20 punten, de nummers twee 10 en de nummers drie 5 punten.
In het geval van diskwalificaties wordt de puntentelling herberekend vanaf de etappe waarin de renner wordt gediskwalificeerd.
Iedere Tourdag zullen wij de daguitslag en de stand in Het Slogblog Tourspel op de slogblog publiceren.
Over de uitslagen kan niet worden gecorrespondeerd. Wel mag je ons op eventuele fouten wijzen, want wij zijn ook maar mensen, maar uitsluitend per e-mail op fred@slogblog.nl
 
Geef je team op o.v.v. je eigen naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat zijn vertrouwelijke gegevens die wij voor geen andere doeleinden zullen gebruiken. Zonder deze gegevens kun je niet deelnemen.
Stuur je aanmelding met alle gevraagde gegevens naar
fred@slogblog.nl

Door Fred van Slogteren, 21 juni 2014 14:00

Renners Tourspel

Ik denk dat sowieso één van namen van de 26 renners vervangen moet worden.
Nairo Quintana rijdt immers dit jaar niet mee.
En het zou toch sneu zijn als er deelnemers zijn die hem in de ploeg opstellen.....

Geplaatst door Bert Visser, 17 juni 2014 08:28:45

Tourspel

Volgens mij doet Kreuziger ook niet mee

Geplaatst door Cor, 30 juni 2014 16:29:00

Tourspel

En Daniël Martin ,ook exit

Geplaatst door Cor, 30 juni 2014 16:31:31

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web