Hebt u al vakantieplannen?

Na de warmste winter in vele jaren schijnt nu bijna dagelijks de zon en stijgt de laatste dagen de temperatuur naar een aangename hoogte. De blote kleding komt tevoorschijn en de terassen in de steden zijn afgeladen. Zeker weten dat veel van de gesprekken daar over de vakantie zullen gaan. Weer naar diezelfde camping die weer duurder is geworden? Of met de vlieger naar datzelfde viersterren hotel op dat zonovergoten eiland waar u ieder restaurantje al kent? Als u weer thuis bent, schrikt u van uzelf in de spiegel. Hij denkt: ik moet nodig wat aan die buik doen en zij vraagt zich verschrikt af: heb ik er zo bijgelopen in bikini? 
Nu het nog kan is het misschien het overwegen waard om het dit jaar eens heel anders ... 
... aan te pakken. Een sportieve vakantie in een gebied waar u waarschijnlijk nog nooit eerder bent geweest en waar de sportieve inspanningen zijn aangepast aan uw fysieke mogelijkheden. En als u weer thuis bent zult u merken dat die buik behoorlijk is geslonken en de bikini u in de rest van de zomer nog geweldig staat. 
Sportieve uitdaging
Van een verblijf in een mooie omgeving dat je op een aangename manier kunt
combineren met werken aan je lijf wordt je namelijk in veel opzichten beter. Daarvan kom je voldaan en energiek terug. Dat is de ervaring die tal van gasten met ons deelden, die al eerder een weekje op pad gingen met Andalusië Fietsreizen. Het zijn mensen die van een sportieve uitdaging houden en dan het liefst in een goed hotel verblijven met alle faciliteiten vandien in een prachtige en bijzondere omgeving. 
Voor elck wat wils
Ja maar, horen we veel mensen zeggen, moet je daar niet vreselijk voor getraind zijn? Nee, dat hoeft niet want het programma van Andalusië Fietsreizen is er voor licht getrainde, getrainde en goed getrainde fietsers. Met de mogelijkheid om tijdens de fietsweek uw keuze naar boven of naar beneden bij te stellen.
Comfortabel verblijf
Wie met zijn lijf bezig is en het beste uit zich zelf wil halen, zit er niet op te wachten om na het fietsen nog eens te moeten afzien waar het comfort, eten en drinken betreft. Daar hoeft u bij Andalusië Fietsreizen niet bang voor te zijn, want wie zich inspant heeft recht op een goed verzorgd hotel met uitgebreide oplossingen voor de inwendige mens. Ontspanning na inspanning.
Zowel bescheiden klimpercentages ...
En dan de omgeving, die is ongelooflijk mooi. In welke richting je vanuit de thuisbasis Ronda ook fietst overal zijn er vergezichten op een zowel lieflijk als ruig berggebied. Of zoals een van onze licht getrainde gasten ons laatst schreef: “We hebben schitterende tochten gemaakt over uitstekende wegen in een prachtige natuurlijke omgeving, die nog het beste te vergelijken is met de Vogezen. De klimpercentages vallen reuze mee en voor je het weet zit je op duizend meter hoogte en kun je weer lekker afdalen over autoluwe wegen.”
... als een heuse koninginnenrit
Ook de getrainde fietser komt bij Andalusië Fietsreizen volop aan zijn trekken,
en iemand uit die categorie schreef: “Een enorme aanrader is de ware koninginnenrit naar Estepona en de Mirador los Reales. De beklimming is zwaar en adembenemend, zowel letterlijk als figuurlijk. Het uitzicht vanaf de top is indrukwekkend. Deze klim staat in mijn persoonlijke top 3! Vermeldenswaardig is ook nog de beklimming van de Puerto del Viento (1200 meter) met een prachtig uitzicht op El Burgo, één van de beroemde witte dorpen.”
Nog meer ontspanning
Zitten we dan alleen maar op de fiets of in het hotel? Welnee, in de directe omgeving zijn er ook leuke terrassen en geweldige restaurants in alle prijsklassen. En Marbella aan de kust ligt op fietsafstand. En dat alles in Andalusië, een van de mooiste en authentiekste streken in Zuid-Spanje. 
Bezoek onze website:
http://andalusiefietsreizen.nl/fietsvakantie-andalusie/ 
Voor nog meer informatie of klik op de banner helemaal links boven op deze pagina.  
Door Fred van Slogteren, 30 maart 2014 10:00

Jan Zomer

Volgens mij stond als reactie op bovenstaande 2 maal hetzelfde bericht van Jan Zomer. Dat gebeurt wel vaker, de inzender is dan wat ongeduldig en omdat het even duurt voordat het berichte echt verzonden is doet hij of zij het nog een keer. Eén van die berichten wordt dan doorgaans verwijderd. Nu zijn ze allebei verwijderd, raar.

Geplaatst door Albert van de Donk, 31 maart 2014 06:39:57

verwijderd

Beste Albert, inderdaad heb ik de twee reacties van Jan Zomer verwijderd. En wel om twee redenen. Het is niet in het belang van mijn adverteerder om onder zijn mededeling een beledigende discussie aan te wakkeren. In de tweede plaats omdat Zomer in zijn reactie de naam noemt van een man die vrijwillig een financiële bijdrage levert aan de slogblog. Daar is niet om gebedeld, maar die man en nog een aantal andere slogblogliefhebbers willen dat ik er mee door ga omdat ze er dagelijks veel plezier aan beleven. Deze site wordt gehost door McNolia, een professionele organisatie die 24x7 paraat is om de site in de lucht te houden. Daar hangt een prijskaartje aan. Groet! Fred

Geplaatst door Fred, 31 maart 2014 07:49:33

Beledigend??

Wat was er beledigend in de reactie van Jan Zomer?
In mijn ogen vond ik het ook raar dat de reactie van Jan Zomer,zonder discussie,verwijderd werd!

Geplaatst door Harry Hermkens, 04 april 2014 12:15:50

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web