Het Slogblog Tourspel 2013 kan beginnen!

Precies om 12.00 uur vanmiddag is de inschrijving voor het Slogblog Tourspel gesloten en kunnen we een recorddeelname noteren van 103 spelers. 41 daarvan hebben de grote gokbonus van 250 punten opgestreken. Nog eens 41 hebben de kleine gokbonus van 100 punten gepakt en de rest begint met NUL punten. Dat hoeft overigens geen enkel bezwaar te zijn want ... 
... de afgelopen twee jaren hebben aangetoond dat je heel hoog kunt eindigen zonder gokbonussen te hebben geïncasseerd. 
We zullen dagelijks verslag doen van de stand van zaken en op de beide rustdagen en na de laatste etappe de volledige stand publiceren. Verder hebben we van iedere deelnemer een telefoonnummer gevraagd. Je kunt namelijk gebeld worden als daar aanleiding voor is om wat informatie te geven voor een cryptisch stukje in het dagverslag, waarbij je naam niet genoemd wordt. Alleen de gekozen teamnamen geven daarvoor al meer dan genoeg aanleiding.
De prijzenpot zal wat bescheidener zijn dan de afgelopen jaren. Toen hadden we voor iedereen een prijs beschikbaar. Dat is natuurlijk leuk, maar al die boeken, truien, zadels, bidons, enzovoort moeten ook nog verzonden worden en de Nederlandse postverzenders doen dat helaas niet gratis. 
Toch zullen de prijzen meer dan aantrekkelijk zijn, te beginnen met die geweldige hoofdprijs:
een Jan Janssen racefiets
type Tour de France
 
beschikbaar gesteld door:
JAN JANSSEN INDIVIDUAL BIKES
Over de verdere prijzenpot zullen we u nader informeren.
Heel veel spelplezier!!!
Ad van der Linden
Fred van Slogteren
Door Fred van Slogteren, 30 juni 2013 12:00

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web