De Kus!

Het leek me wel aardig om in de laatste Kus van dit veelbewogen wielerjaar eens een smakkerd in drievoud uit te delen aan het nog steeds groeiende leger slogblogbezoekers. Om ze te bedanken voor hun trouw om of elke dag – heus die zijn er – of een paar keer in de week op deze site rond te surfen en alles te lezen wat van hun gading is. Dat het grotendeels wat oudere wielerliefhebbers zijn vind ik juist prachtig. Ik schiet zelf aardig op en de slogblog is voor mij een … 
… uitlaatklep om de vele verhalen die er in de wielersport bestaan met jullie te delen. 
Toen ik een paar weken geleden een oproep deed om er met elkaar voor te zorgen dat de slogblog blijft bestaan is daar heel positief op gereageerd. Het benodigde bedrag is bijna bereikt en daar ben ik alle gulle gevers zeer dankbaar voor. Nog meer dan het geld heb ik echter de mailtjes gewaardeerd waarin mensen me vertellen waarom de slogblog moet blijven bestaan. Daar kun je geen weerstand aan bieden, want door niet door te gaan zou ik veel mensen van iets dierbaars beroven, zo is mij van vele kanten verzekerd. Dat wil ik natuurlijk niet op mijn geweten hebben en hoewel enkele jongeren de slogblog lacherig kwalificeren als een ouwelullensite, ben ik van mening dat we dat als een compliment moeten opvatten. 
Als je boven de 65 bent gekomen dan ga je langzamerhand bemerken dat jouw mening er steeds minder toe doet. Dat moet je aanvaarden, want de macht in de wereld is in handen van onze kinderen en wij hebben op dat gebied onze tijd gehad. Daarom concentreer ik me in toenemende mate op 50 plus. Dat is geen aanbeveling voor de partij van mijn vroegere schoolvriendje Jantje Nagel - ik geloof niet one-issue-partijen - maar in het delen van plezier. 
Ondanks alle ellende van de laatste jaren verschaft de wielersport me nog altijd veel genoegen. Laten we proberen dat in 2013 zo te houden en ons vast een beetje warmen aan the triple kiss van drie schonen from way down under, waar over enkele weken het nieuwe wielerseizoen gaat beginnen. (Foto: © Cor Vos)
Door Fred van Slogteren, 22 december 2012 9:00

De Kus

Dat je kerels ook mag zoenen heb ik van Gerben geleerd.
En beste Fred ik zou jou nu ook kunnen zoenen. Enkele woorden uit jou verhaal geven voor mij genoeg aan voor de komende jaren voortgang blog.
Groeiend leger uitlaatklep, verhalen delen. Jij geeft zelf al aan dat je er helemaal niet mee zou kunnen stoppen en zo zie ik het graag.
Heel plezierige feestdagen en een gezond, vooral dat, 2013.

Geplaatst door Cees Schouten, 22 december 2012 12:48:06

Slogblog

Uit het verhaal "De Kus "blijkt inderdaad Fred,dat jouw liefde voor het wielrennen,dat de laatste tijd heel wat klappen opgelopen heeft,zo hoog is,dat de SlogBlog waarschijnlijk zal blijven bestaan!Als 65 plusser,uit het Limburgse land,ben ik ook een van die dagelijkse bezoekers en net als alle andere bezoekers,lees ik hier weer dagelijks leuke berichten,met vaak zeer interessante reacties.Dat de financiele bijdrage van de slogblogbezoekers aan het voortbestaan van de SlogBlog heeft neegewerkt,is natuurlijk erg positief.Het toont mede,dat alle wielernieuwtjes voor iedereen interessant zijn,ook voor de jongeren!!

Ik wil hierbij iedreen die op welke manier dan ook is betrokken bij de SlogBlog,hele fijne kerstdagen en een grandioze roetsch in het nieuwe jaar toewensen!!!!

Geplaatst door Harry Hermkens, 22 december 2012 18:16:31

ook jongeren

Ook jongeren vinden je Slogblog leuk Fred en houden van de oude verhalen. Na het lezen van de Wielermaffia (de biografie van Tyler Hamilton) krijgen de oude verhalen nog veel meer waarde voor mij. Vroeger was (zo lijkt t) inderdaad alles beter. Den drog heeft de laatste 20 jaar flink de wielerwereld stukgemaakt. Met Bruyneel, Armstrong en co als grootste bedriegers voorop. Het wordt weer tijd voor een naaldloze wielersport,waarin de sterkste renner (en niet de beste oplichter)wint. Op dit moment kan ik onmogelijk uitleggen aan mijn kinderen wat er nu zo leuk is aan de wielersport. Ik moet ze dan maar doorverwijzen naar de Sloblog, waar de historie tot leven komt. Dus blijf aub nog lang doorgaan met de Slogblog.

Geplaatst door Arjan, 27 december 2012 12:12:32

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web