De winnaar van het Slogblog Tourspel onthaald!

Gisteren vond in Maastricht een kleine plechtigheid plaats. Theo Buiting, onze Limburgse wielervriend en van origine Brabander, won afgelopen juli het Slogblog Tourspel. Naast veel andere mooie prijzen was er ook de hoofdprijs in de vorm van een gratis fietsvakantie op Mallorca, aangeboden door Fred Rompelberg Fietsvakanties. 
De absolute wereldrecordhouder hardfietsen (268 kilometer per uur) had de winnaar uitgenodigd om tijdens een gezellig samenzijn en een kopieuze lunch in een prettige eetgelegenheid op het Vrijthof de … 
… prijs in ontvangst te komen nemen. Tijdens het eten informeerde de winnaar voorzichtig bij Fred naar de zwaarte van de parcoursen die hem op het wonderschone Spaanse eiland te wachten staan en bij het aanhoren van het antwoord zagen we de leider van het Team Philippe De Mattos even verbleken. Vermoedelijk is hij vandaag al met de training begonnen. 
Theo zal op Mallorca rondrijden in zijn eveneens gewonnen WorldTour kledingsetje van Rabobank, afgewisseld met de gele trui van het Slogblog Tourspel. Opdat al die toeristen waar de Mallorcaanse economie op drijft met eigen ogen kunnen zien dat er in het Slogblog Tourspel ook eer is te behalen voor mensen die nooit iets winnen, plus dat Fred Rompelberg Fietsvakanties toch echt de grootste, meest professionele, persoonlijke aandacht gevende fietsvakantie-specialist ter wereld en omstreken is. 
Lunchen met Fred Rompelberg voelt aan als 200 kilometer fietsen met de wind op kop, maar de voldoening is groot, de nasmaak bijzonder en de herinnering blijvend. Theo en je lieve vrouw Helma, heel veel (fiets)plezier op Mallorca en Fred en Tinie andermaal bedankt voor deze bijzonder mooie prijs en jullie Mestreechse gastvrijheid. (Foto: © T&T Tekst & Traffic)

Door Fred van Slogteren, 6 september 2012 10:00

Slogblog Tourspel

Theo, van harte proficiat en ook door Fabio heel veel plezier toegewenst op Mallorca!
Voor Fred: Leuk: lunchen met FR voelt aan als ... etcetera :D

Geplaatst door Fabio Farelli, 06 september 2012 18:23:08

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web