Uit de wasserette van Henk …

“Dit truitje kreeg ik onlangs cadeau van Dirk Bellemakers. Een Belg zullen veel lezers denken, maar dat is het grote misverstand dat aan Dirk kleeft. Hij werd geboren in Luyksgestel, reed als belofte vanaf 2004 een aantal jaren voor Van Vliet EBH en sinds 2007 voor Landbouwkrediet, een Belgische ProContinental-ploeg. Omdat hij in Lommel woont is de vergissing omtrent zijn … 
… nationaliteit gauw gemaakt. Ik volg Dirk al een aantal jaren en hoewel hij geen hoogvlieger is heb ik veel bewondering voor hem. Vooral vanwege zijn aanvallende manier van rijden kan hij bij mij niet stuk, al leiden zijn inspanningen meestal niet tot succes. 
Het plezier in het fietsen straalt van hem af en als hij in een grotere ploeg zou kunnen rijden, acht ik hem tot mooie uitslagen in staat. Het is daarom te hopen dat hij een keer in beeld komt bij een grote ploeg, want daarmee zou hij eindelijk beloond worden voor zijn harde werken in vaak zinloze uitlooppogingen. Hij wil het nog een paar jaar proberen en als het niet lukt hogerop te komen, heeft hij nog altijd een afgeronde studie achter de hand waarmee hij goed zijn brood kan verdienen. Maar vooralsnog koerst hij in dit truitje overal waar ze hem willen hebben. Bellemakers is de naam, Dirk Bellemakers!
Tot volgende week!”
Henk Theuns

Door Fred van Slogteren, 5 september 2012 8:00

Wasserette

Dirk is bellisimo ...

Geplaatst door Fabio Farelli, 06 september 2012 18:26:42

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web