Voeckler toch present …

Zojuist maakte ook Europcar de ploeg bekend die aan de komende Tour de France gaat deelnemen. Hoewel er vorige week ernstig mee rekening werd gehouden dat Thomas Voeckler (foto) door een ernstige blessure verstek moest laten gaan, is de populaire Elzasser toch van de partij. Evenals Pierre Rolland, een van de revelaties van de Tour van vorig jaar.
Of de donkergroene brigade van de internationale autoverhuurder Europcar, met zeven Fransen, een Italiaan en een Japanner in de gelederen, net zo opvallend zal rijden als in 2011 moet worden afgewacht. Ze verrasten toen, terwijl er nu wel degelijk rekening met - met name - het bovengenoemde tweetal zal worden gehouden. 
Ik verwacht dan ook niet dat ... 
... de favorieten Voeckler dit jaar weer zoveel ruimte zullen geven, maar de ervaren rot Jean-René Bernaudeau – zijn zoon Giovanni is een van de aangewezen renners – zal wel een strijdplan hebben ontwikkeld, waarmee Voeckler c.s. wederom kunnen verrassen. Met de spraakmakende Voeckler als kopman en het duo Jerôme en Kern in een knechtenrol zit er vooral heerlijke muziek in de ploeg. Can't help loving dat man!
De samenstelling is:
Thomas Voeckler, Pierre Rolland, Giovanni Bernaudeau, Cyril Gautier, Yohann Gene, Vincent Jerôme, Christophe Kern (allen Frankrijk); Davide Malacarne (Italië); Yukiya Arashiro (Japan).
Foto: © Cor Vos
AARZEL NIET EN MELD JE AAN VOOR HET SLOGBLOG TOURSPEL 2012!
DE KLEINE GOKKERS (100 PUNTEN BONUS) HEBBEN NOG VIER DAGEN EN 9 UUR OM HUN TEAM IN TE SCHRIJVEN.
Klik hier
 

Door Fred van Slogteren, 25 juni 2012 13:00

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web