Eerste GerrieKnetemannClassic groot success!

Van mijn goede vriend Hans Prakke ontving ik het volgende mailtje over de GerrieKnetemannClassic, dat ik hierbij integraal weergeef:

‘Een prachtige dag. Prima organisatie! En een mooi rondje!”Dat was het korte en krachtige commentaar van Gre Knetemann, die terugkeek op de toertocht door Noord-Holland die als eerbetoon aan haar overleden echtgenoot dit jaar voor het eerst werd georganiseerd.

Steven Rooks en Miriam Langedijk hebben een huzarenstukje geleverd.Een perfecte organisatie en dito voorbereiding leidde tot veel positieve voorpubliciteit en tevreden deelnemers achteraf. Tussen de 1500 en 2000 deelnemers mocht het duo verwelkomen. Goed uitgepijlde routes leiden de toerrijders langs historische Kneetplekken in Noord Holland. Met Start en Finish bij Motel Akersloot kon worden gekozen voor een rondje van 100 dan wel 150 km. Verloting, Kika-beren en eigen GerrieKnetemannClassic wielerkleding en het boek De Kneetstory te koop. Deel van de opbrengst uiteraard in de stijl van de Kneet voor Kika, het fonds Kinderen Kankervrij waarvan Kneet bij zijn leven zo’n hartstochtelijk ambassadeur was.

Wordt vervolgd in 2007!'

Hans Prakke

Zelf meegedaan, Hans?

Door Fred van Slogteren, 10 september 2006 9:55

Knetemannclassic

Als je de hele dag boken verkoopt en af en toe de zaak aan elkaar moet praten, en daarnaast verslag doet voor de Amsterdamse ziekenomroep waar je in 1970 begon ja dan...begrijp je wel dat het er deze keer in ieder geval niet van kwam...Maar ook ik heb genoten!
Hans Prakke

Geplaatst door HansPrakke, 10 september 2006 20:25:34

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web