Heel veel succes, Bauke!

 

Als je zoals ik de afgelopen weken de Rabobank-ploeg met kritiek hebt overladen, moet je ook de grootheid hebben om de ploeg te complimenteren als dat op zijn plaats is. De prestatie van Bauke Mollema vandaag in de Ronde van Spanje doet mijn wielerhart zeer goed. En dat van mij natuurlijk niet alleen. Heel ...

... wielerminnend Nederland zal hebben staan juichen toen de jonge Groninger tot zijn eigen verrassing de leiderstrui om de frêle schouders kreeg. Na een soortgelijk succes van Pieter Weening in de Giro nu dus een andere Noorderling die met de spreekwoordelijke nuchterheid, Noord-Nederlanders eigen, ten strijde trok met dit fantastische resultaat. Ik hoop dat dit een onomkeerbaar keerpunt zal zijn in de prestatiecurve van de ploeg en Bauke met de volledige inzet van de ploeg in staat zal zijn tot de laatste dag voor de hoofdprijs mee te strijden. Ik heb hem een keer mogen interviewen en ik kreeg de indruk met een jongen te hebben gepraat die zich niet gek laat maken en er uit zal halen wat er in zit. Ook al is dat misschien nog niet de hoofdprijs. Bauke en de hele Rabobank-ploeg daar in Spanje: heel veel succes! (Foto: © Cor Vos)
 

Door Fred van Slogteren, 28 augustus 2011 22:00

Mollema en de Raboploeg

Prima prestatie van Mollema! Wordt volgend jaar nog wat in de Tour met Gesink, Mollema en Kruijswijk. Kunnen we een discussie houden over hoe ze elkaar dwars zitten? Drie kapiteins op een schip lijkt veel....Of zouden ze er samen heel wat moois van gaan maken?

Geplaatst door Arjan, 28 augustus 2011 22:40:27

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web