Bioracer countert elke zuidwester …


De winter is een duur jaargetijde om op de fiets actief te blijven: 370 euro voor een voor- en achterlicht, 40 euro om je rug en hoofd droog te houden en als je voor het Rainy Rain jacket van Bioracer kiest dan komt er nog eens 179,99 euro bij. De gebruikte Gelants grondstof is licht, waterdicht en maximaal ventilerend, waardoor je in een …

… Rainy Rain jas ook niet doorweekt raakt van het zweet. Dankzij de lichte stof is de regenjas compact oprolbaar. De pasvorm met kortere voorkant en langer achterpand is op het lijf van de fietser gesneden en de silicone antislip inzetten, houden de Rainy Rain op zijn plaats. De stiknaden zijn getaped en de rits is een waterdicht exemplaar, terwijl de zwarte kleur er voor zorgt dat de regenjas niet kan vervuilen. Reflecterende strips op de schouders en zijpanden verhogen de zichtbaarheid. De Rainy Rain is te koop in de maten S tot XXL. www.bioracer.com
 

Door Fred van Slogteren, 4 december 2010 13:00

duur lichtje

Heb ik iets gemist? Is een voor- en achterlichtje van 370 euro niet een beetje overdreven.

Geplaatst door Rob Kat Alkmaar, 07 december 2010 17:18:18

duur lichtje

EUR 370.- is nooit overdreven als het gaat om goed zien en gezien worden. Uiteraard kan het een stuk voordeliger. Zelf zou ik het ook nooit voor uit geven. Ik zweer bij een naafdynamo.
Echter, voor Jan Publiek is EUR 5.- vaak nog te veel voor een setje LED lampjes van de Action.
En vaak denkt de fietser (waar ik er overigens ook één van ben) dan men geheel in zijn recht staat wanneer met toch deze inferieure lichtjes voert. Deze dingen worden immers door justitie gedoogd. Wat betreft een aantal led-achterlichtjes kan ik me er wel in vinden, mits goed bevestigd, schoongehouden, met volle batterijen en werkend. Want daar ontbreekt het vaak aan. De "koplampen" bieden echter helemaal niets. Als je leven je lief is en ook door automobilisten gezien wilt worden, zorg dan voor echte fietsverlichting. En die hoeft niet per se EUR 370 te kosten.
EUR 2000,- voor één paar wielen vind ik overigens nog veel absurder, maar de meerderheid lijkt ook daar anders over te denken.

Geplaatst door Harrie Hofstede, 08 december 2010 08:58:09

heeft Hofstede een zakelijk belang bij die lichtjes? Lijkt me behoorlijk decadent en overdreven een lichtje van 370 euro.

Geplaatst door jos kars, 10 december 2010 14:51:41

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web