Wieler Revue nr. 4 is uit!

In het april-nummer van Wieler Revue natuurlijk aandacht voor de grote ProTour-wedstrijden van maart, zoals Milaan-San Remo, Parijs-Nice en Tirreno-Adriatico, gewonnen door Thomas Dekker. De 21-jarige Rabo-coureur spreekt in een interview onder meer over zijn relatie met de veelbesproken Luigi Cecchini. In de euforie rond Thomas Dekker zouden we bijna vergeten dat er nog meer goede Nederlandse renners zijn. Zoals ex-Rabo Karsten Kroon, die in een interview zegt dat hij bij CSC een nieuwe wereld heeft ontdekt. Wieler Revue sprak ook met Juan Antonio Flecha, die er als jochie in Argentinië al over droomde om ooit profrenner te worden in Europa. In 2000 werd die droom werkelijkheid en in april wil hij zijn slag slaan in Vlaanderen of in Parijs-Roubaix. Maar als hij een ploegmaat kan helpen aan de overwinning is hij ook blij. Dan zijn er ook nog twee dossiers in Wieler Revue: een ...

... over de klassiekers (met alle doorkomsttijden, de uitslag van vorig jaar en de favorieten voor dit jaar) en een over het mountainbike-seizoen, dat op 1 april op Curacao met de eerste World Cup manche begon. Er staan interviews in met de Spaanse klepper Hermida en met de Nederlandse runner-up Rudi van Houts. Daarnaast is er een inventarisatie van alle internationale en nationale MTB-teams plus een preview van de grote titeltoernooien en een uitgebreide MTB-kalender. Wieler Revue nummer 5 – met verslagen van alle klassiekers - verschijnt op donderdag 27 april.
Door Fred van Slogteren, 31 maart 2006 17:38

wielersport.slogblog.nl

Zojuist je verhaal betreffende deze blog gelezen,in de nieuwe Wieler Revue.Sinds het begin van deze hernieuwde blog,vind ik de uitvoering heel geslaagd!Het is jammer dat je nog steeds niet financieel gedekt bent,maar dat veranderd in de toekomst hopenlijk!
De medewerking van al die verzamelaars,fotograven en andere schrijvers is zeer geslaagd en brengt veel interessante items,waar wel wat meer op gereageerd kon worden!
Verder wens ik je natuurlijk voor de toekomst veel wielerinspiratie toe Fred,zodat ik bij mijn dagelijks bezoek aan deze blog,telkens weer wat nieuws op steek!
Met sportieve groeten
Harry Hermkens

Geplaatst door Harry Hermkens, 31 maart 2006 19:08:02

Goed wielerjaar toegwenst

Alle liefhebbers van de prachtige wielersport wens ik een boeiend en inspirerend en gezond 2009 toe!

Hans Prakke

Geplaatst door Hans Prakke, 24 december 2008 10:50:59

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web