Jan Ullrich start zijn seizoensdebuut uit!

Er zijn veel Duitse wielerliefhebbers die de afgelopen dagen tekenen vertoonden van toenemende spanning. Jan Ullrich had aangekondigd om in Frankrijk in de Omloop van Sarthe zijn eerste wedstrijd van het seizoen te zullen rijden. Waar alle andere kandidaten voor Tourwinst al duizenden wedstrijdkilometers in de benen hebben, daar staat der Jan nog droog. En dat blijft nog even zo, want de roodharige ster heeft laten weten last te hebben van zijn knie en daardoor pas in de Ronde van Romandië (25-30 april) van start te zullen gaan. Het zal wel, maar ik heb nu al geen vertrouwen meer in zijn kansen om de Tour voor de tweede keer te winnen. Na het regime Armstrong had ik meer gretigheid verwacht van de wankelmoedige Ossie die er andermaal blijk van geeft niet honderd procent voor zijn sport te willen leven. En de tijd tikt door want het voormalige wonderkind uit Rostock is al weer 32 jaar. Ik hoop dat ik me vergis, maar Jan Ullrich wint dit jaar geen Tour.

Door Fred van Slogteren, 30 maart 2006 5:56

Jan Ullrich

Ik ben het helemaal met je eens.Ullrich wint ook dit jaar geen Tour!
Als ik al die andere kanshebbers zie,waarvan Basso en Vinokourov al een meerdaagse rittenwedstrijd wonnen en Hincapie,die vandaag nog in de afsluitende tijdrit in de Panne schitterde,dan denk ik dat der Jan weer te laat komt!

Geplaatst door Harry Hermkens, 30 maart 2006 15:38:50

Jan Ullrich

Sorry maar Jan wint dit jaar de tour.Hij is alweer in training, en als je al zoveel jaren al bij top hoort ,dan komt het dit jaar wel goed.

Geplaatst door NicovKerkhoff, 01 april 2006 18:26:18

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web