Herinneringen bij een foto …

De hier afgebeelde foto is in mijn eigen kantoor gemaakt. Het is de inhoud van een van mijn kasten vol met opbergboxen met daarin de jaargangen van de bladen Wielersport, Wielerrevue en Wieler Magazine.

Het is niet helemaal compleet, maar ik schat het op 90 procent van de jaargangen Wielersport (1952-1985), de jaargangen Wielerrevue (1977-tot heden) en de jaargangen Wieler Magazine (2006-2012).

Verder zijn er nog de Specials van Wielerrevue van de laatste vijf jaar en die van Wieler Magazine uit de jaren dat het blad heeft bestaan. Ook heb ik nog een aantal nummers van het Belgische blad Cyclo Sprint.

Waarom schrijf ik dit? Omdat ik er vanaf wil. Het is bijna vier meter kastruimte en ik ben klein behuisd. Nu mijn werkzaamheden voor de slogblog bijna zijn afgerond en er geen plannen meer zijn voor een nieuw wielerboek, is er nauwelijks nog reden om dit archief te behouden.

Daarom bied ik deze gehele voorraad (niet geheel) gratis aan voor de wielerliefhebber die het wil hebben. Voorwaarde is dat het geheel bij mij thuis in Zeeist wordt opgehaald. Belangstelling? Meld je aan bij fred@slogblog.nl Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Ik hoop dat deze gigantische hoeveelheid wielerinformatie terecht komt bij een echte wielerliefhebber die er jaren plezier aan zal beleven. En ik krijg er vier meter kastruimte voor terug voor mijn gewone boeken en CD’s die nu in dozen in de berging staan.

En oh ja, een bloemetje voor mijn vrouw wordt op hoge prijs gesteld.

Door Fred van Slogteren, 4 december 2018 12:00

Ruimte

Ik wou dat ik de ruimte er voor had!!
Geplaatst door HARRY HERMKENS, 04 december 2018 21:19:19

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web