ad ad ad ad
Deel 3 is uit

De prijzen in het Slogblog Tourspel …

De Tour de France is de laatste week ingegaan en dus gaat ook het Slogblog Tourspel de dagen aftellen. In beide evenementen is het nog reuze spannend, want het is nog maar de vraag of Chris Froome zijn vierde Tourzege binnenhaalt.

In het Slogblog Tourspel is het nog spannender. En we hebben het dit jaar nog spannender gemaakt omdat het team dat aanstaande zondag na afloop van de laatste etappe in het klassement bovenaan staat nog allerminst zeker is van de eindzege.

Geniepig als we zijn laten we jullie nog een dag in onzekerheid, omdat de uitkomst van de voorspellingen die alle spelers hebben moeten doen, het klassement nog behoorlijk op zijn kop kan zetten.

Dat wordt tot ver in de maandag erna of misschien wel de dinsdag nagels bijten. Maar als je dan als winnaar uit de strijd komt, wordt je geduld beloont met drie prachtige prijzen. Voor de winnaar zelfs drie. Te weten:

1. Een VIP-arrangement in een van de Nederlandse etappeplaatsen van de Binck Bank Tour (voorheen Eneco Tour).
De Binck Bank Tour vind plaats van 7 t/m. 13 augustus en je kunt naar keuze naar Breda, Venray of Voorburg.

2. Een originele Slogblog Tourspel gele trui, beschikbaar gesteld door Bioracer;

3. Het boek Wielermonumenten, een monumentaal werk (winkelwaarde € 45,-).
Een kloek boekwerk met uitgebreide beschrijvingen van de vijf grote wielerklassiekers, te weten Milaan-San Remo, de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Lombardije. Met de volledige uitslagen vanaf 1892. Beschikbaar gesteld door Uitgeverij Davidsfonds.

Voor de plaatsen 2 tot en met 10 in de einduitslag hebben we een aantal prachtige wielerboeken, beschikbaar gesteld door de uitgevers, om al lezend terug te denken aan een ongemeend spannende aflevering van het Slogblog Tourspel. De nummer 2 heeft de eerste keus, de nummer 3 de volgende , enzovoort. We zullen na het bekend worden van de uitslag telefonisch contact met de prijswinnaars opnemen.

Tot dan nog veel plezier met het Slogblog Tourspel.

Door Ad & Fred van het Tourspel, 17 juli 2017 12:00

Onderwerp
Tekst
Je naam
Email
Web